Perjantai, 5.3.2021 
Leila, Laila
Maakunta

Poliisi pyytää havaintoja Joensuussa kadonneesta 27-vuotiaasta Heikki Kotilaisesta - "Lähipiiri on huolissaan täysin yllättävästä katoamisesta"

  • Jani Leinonen
Poliisi julkisti torstaina kuvan Joensuussa kadonneesta Heikki Kotilaisesta. Poliisi julkisti torstaina kuvan Joensuussa kadonneesta Heikki Kotilaisesta.

Joensuun Noljakassa asuvasta 27-vuotiaasta Heikki Kotilaisesta on tehty poliisille katoamisilmoitus. Ilmoituksen mukaan Kotilainen on kadonnut 15.-16. tammikuuta välisenä yönä Noljakasta Väinöläntieltä. Poliisi tiedotti katoamisesta torstaina iltapäivällä.

Poliisin mukaan Kotilaisen on ollut tarkoitus yöpyä kaverinsa luona kyseisenä yönä Noljakassa Väinöläntiellä sijaitsevassa asunnossa.

Lauantai-aamuna 16. tammikuuta asunnossa oli huomattu, että Kotilainen oli yllättäen yön aikana poistunut asunnosta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kotilainen itse asuu Noljakassa Erkinpellontiellä kerrostaloasunnossa. Kotilaisen kotiosoitteen ja Väinöläntien osoitteen välinen etäisyys on noin 200 metriä.

- Kotilaisen lähipiiri on huolissaan täysin yllättävästä katoamisesta, poliisin tiedotteessa todetaan.

Heikki Kotilainen on pituudeltaan 175-180 senttimetriä pitkä, vartaloltaan vankkarakenteinen ja hänellä on tiettävästi ollut katoamishetkellä yllään musta harmaareunainen pipo, harmaat collegehousut, raidalliset Adidas-lenkkarit sekä selässään ruskea kangasreppu. Yllä olevasta takista ei ole tarkempia tietoja.

Kaikki Kotilaisen katoamiseen mahdollisesti liittyvät havainnot tai vihjeet voi ilmoittaa poliisilaitoksen päivystysnumeroon 0295 415 455 tai sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Alla poliisin julkaisema kuva kadonneesta:

Heikki-Kotilainen-kuva

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi